Lambrechts BVBA Erkende STIHL vakhandelaar
Enums.CMSContentType.AboutUsImage

Lambrechts Tuinmachines is nog een echt familiebedrijf. Vader Louis Lambrechts startte de zaak op in 1966 samen met zijn vrouw Lisette Schoonjans. Na verloop van tijd nam zijn oudste dochter Irène samen met haar man Daniël Vanderlinden en haar broer Henri de zaak over. Ondertussen wordt de zaak mede gerund door de derde generatie, Kris en Sara Vanderlinden, de kinderen van Irène en Daniël.

De kennis die gedurende al deze jaren werd opgebouwd is van generatie op generatie meegegeven. U kunt er dus zeker van zijn dat u bij Lambrechts Tuinmachines omringd zult worden door correct, professioneel advies, zodat u de juiste keuze kunt maken.

Hebt u vragen of wenst u meer informatie? Aarzel dan niet en neem contact op. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in de winkel! Wij helpen u dan graag verder.

Als STIHL en VIKING vakhandelaar hechten wij bijzonder veel waarde aan deskundige service en advies. Wij adviseren u graag persoonlijk bij uw keuze voor de machine die best bij u past en zijn uw eerste aanspreekpunt voor al uw vragen.

Vestigingen

  • Tervuursesteenweg 217
    3001 Heverlee
    BE
    Tel.: 016/22 86 44
Contact